(+45) 3057 4254 christian@ladkroppentale.dk
Klik her for at booke din behandling ...       Bestil tid

Find din behandler

Sara Saxild

Sara Saxild

Kropsbehandler

Sara er uddannet Manuvision kropsterapeut med speciale i chok og traumer og har arbejdet som behandler siden 2017. Hun har arbejdet for Lad kroppen tale siden 2020.

Sara har egen praksis på Frederiksberg.  Hun har haft træningshold i Manuvison grundtræning siden 2018 og er undervisningsassistent på kropsterapeut uddannelsen hos Manuvision. 

Book en tid i Saras klinik her.  

Jan Kautz

Jan Kautz

Kropsbehandler

Jan har arbejdet som kropsterapeut siden 2015 og har arbejdet for Lad kroppen tale siden 2021. Jan har specialiseret sig i kropsterapi med overbygninger som affective inquiry facilitator, heartfulness practitioner og ikke mindst Qi Gong instruktør.

Ud over at være kropsbehandler, er Jan også uddannet filosof og underviser som ekstern lektor på Copenhagen Business School (CBS).

Læs mere om Jan eller book en tid i hans klinik her. 

Christian Laungaard

Christian Laungaard

Kropsbehandler

Christian har arbejdet som kropsterapeut siden 2017 og har klinik på HC. Ørstedsvej 54B, 1879 Frederiksberg. C. Han har fokus på at forstå sammenhængende mellem kroppen, tanke og følelse. Christian arbejder primært med de bagvedliggende / dybe spænd i kroppen og baggrunden for disse samt, hvordan man forløser disse. Christian har været hjælpeunderviser samt træner på Kropsterapeut uddannelsen, Manuvision fra 2020 – 2022.