(+45) 3057 4254 christian@ladkroppentale.dk
Klik her for at booke din behandling ...       Bestil tid

Om Christian Laungaard

Forside > Om Christian

Hvem er jeg ?

Mit navn er Christian Laungaard og jeg er grundlægger af “Lad Kroppen Tale”, der har fokus på den intelligente krop, og hvordan din krop kan hjælpe dig til at forløse hele dit potentiale.

Lidt om mig; Efter to kandidater i økonomi, en fra CBS i København og en fra Universitá Bocconi i Milano, efterfulgt af forskellige karrierejobs hos store multinationale firmaer, og endeligt et alvorligt sygdomsforløb med cancer valgte jeg, at stoppe op. 

Forinden havde mit liv udviklet sig på rekord tid. Forfremmelser, headhuntere, bonusser, bil, ny lejlighed, opskriften på succes var der, lige dér. Alligevel havde jeg en følelse af at noget manglede. En ambition og længsel efter noget andet blev mere og mere nærværende i min karriere, mit parforhold og mit liv.

Min rejse mod større afklarethed samt overenstemmelse mellem krop, sind og sjæl begyndte, da jeg uddannede mig som kropsterapeut hos Manuvision i København.

Resultatet af denne rejse samt min interesse for yoga og det hele menneske har i dag udviklet sig til det som er allervigtigst for mig, nemlig at Lade Kroppen Tale.

Bestil en tid i dag, eller kontakt mig for mere info!

Kontakt migBestil tid

Hvad hjælper jeg dig med?

Rigtig mange af mine klienter kommer med helt konkrete skavanker og problemstillinger så som smerter i knæ, ryg, skulder, hoved m.m. Derudover oplever jeg også, at flere og flere simpelthen er kørt trætte og har mistet forbindelsen til det liv der gør det sjovt, at stå op hver morgen.

Angst, ondt i livet, depression og stress er alle parametre flere og flere oplever i forskellig grad. Hos Lad Kroppen Tale åbner vi et trygt rum, hvor vi sammen vil arbejde med de spændinger, der ligger i din krop, dit åndedræt og måske også i dine tanker.  Igennem pulsering af din krop, samtale og massage tryk arbejder vi hen mod at genskabe din krops optimale flow.

Udover ovenstående skavanker arbejder jeg også med kræftramte klienter. Således har jeg individuelle post cancer forløb.

Læs mere under behandlinger