(+45) 3057 4254 christian@ladkroppentale.dk
Klik her for at booke din behandling ...       Bestil tid

Firmaaftale 

Hvem er I

Din / jeres virksomhed er pionerer i jeres industri. I arbjeder med HPT, regenerative ledelsesprincipper og drømmer stort. I ved, at den største og dyreste omkostning er syge og demotiverede ansatte samt manglende tillid i relationer internt. I har måske allerede eller ønsker, at udvikle en vinderkultur med kollegaer der; 

1. brænder for at være tilstede og bidrage

2. der har tillid til hinanden og ledelsen

3. der siger hvad de mener og kan rumme modsætninger

4. en kultur hvor det at være dristig, innovativ og sårbar er vigtigt

 

 Book en samtale med os her.

Hvem er vi

Vi tror på det autentiske, selvledende og passionerede menneske. Vi oplever, at det er igennem sammenhænge mellem krop og sind, at det fulde potentiale kommer til udtryk. Vores arbejde tager udgangsunkt i det kropslige rum med afsæt i teknikker fra BodySDS & Manuvision kombineret med massage og tilrettet udfordringerne på arbejdspladserne. Dette kombineret med vores erfaring fra private og offentlige virksomheder gør, at vores koncept helt unikt.

Vi arbejder med det indre rum og ikke kun i muskler og væv. Det er i det indre rum, at vi som mennesker mærker og relaterer til hinanden. Det er her tillid, sårbarhed og passion opstår. Når man trækker sig eller stivner op er det someregel fordi man prøver på at beskytte sig selv. En afledt effekt er desværre at man ikke være nærværende eller præstere 100% når man samtidig føler utryghed eller manglende tillid.  At skabe flow i det stivnede eller det der holder sig tilbage, er netop det der genføder passionerede medarbejdere. Derfor er vores behandlinger og resultater unikke.

Kontakt os for at høre nærmere her.

Hvorfor Lad kroppen Tale

Spændte kroppe er ikke et godt udgangspunkt for dialog, rummelighed eller omstilling. Hos Lad kroppen Tale har vi arbejdet målrettet siden 2018 på at tilpasse kropsterapi til arbejdspladsen. I samarbejde med Sund&Bælt, Femern og BroBizz er vi blevet industriledende på de kropslige udfordringer, der opstår i forbindelse med ledelse af teams, stressede nervesystemer, flow og kompetenceudvikling.

Vores kropsbehandlinger er blevet et helt essentielt redskab i det daglige hos vores samarbejdspartnere for at hjælpe med at slippe spændinger og restituere hurtigere i en dynamisk arbejdshverdag.

Vi forstår vigtigheden af at skabe et sundt og produktivt arbejdsmiljø, hvor medarbejdernes trivsel og velvære er i fokus. Vores skræddersyede firma-kropsbehandlinger er designet til at imødekomme de specifikke behov hos dine medarbejdere. Ved at bringe kropsbehandlingerne direkte til arbejdspladsen kan vi skabe en atmosfære, der fremmer et udgangspunkt for passion, rummelighed og omstilling.

Vores erfaring inden for organisationer, trivsel og performance, kombineret med vores dedikerede team af professionelle behandlere sikrer, at vi kan tilbyde specialiserede kropsbehandlinger, der er tilpasset jeres unikke udfordringer. Vi arbejder med fokus på at lindre muskelspændinger, reducere stress og styrke den mentale og fysiske trivsel hos jeres medarbejdere.

Giv dine medarbejdere muligheden for at opleve fordelene ved firma-kropsbehandlinger, der skaber en sund, afbalanceret og motiveret arbejdsstyrke. Kontakt os i dag for at lære mere om vores skræddersyede løsninger og hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor trivsel og produktivitet blomstrer.

 

Book en samtale med os her.

Pris

Før vi taler sammen kan I gøre jer følgende klart. Prisen afhænger nemlig af flere faktorer. 

1. Ønsker I en aftale med klinikkerne på Frederiksberg eller en aftale, hvor vi kommer ud til jer?

2. Skal en behandling vare 45 min eller 35 min? 

3. Hvor ofte ønsker I en aftale?

4. Skal de ansatte betale en del af beløbet selv (det er meget normalt) eller betaler virksomheden det fulde beløb?

 Book en samtale med os her.