(+45) 3057 4254 christian@ladkroppentale.dk
Klik her for at booke din behandling ...       Bestil tid

Behandlinger

Forside > Behandlinger

Hvordan forløber en behandling?

En behandling tager altid udgangspunkt i dig og dit ståsted. Derfor begynder hver behandling med en indledende samtale om, hvad der rør sig i dig, og hvad du ønsker hjælp til. Herefter fortsættes behandlingen på briksen, hvor du ligger ned iført undertøj med et tæppe over dig. Jeg starter langsomt med at varme din krop op og spørge lidt ind til din situation, dine udfordringer og om der er gamle skader, som jeg skal tage hensyn til.

På briksen anvender jeg forskellige pulserende teknikker, dybdegående tryk, akupressur, zoneterapi, meridianlære og åndedrætsteknikker. Det er i kombinationen af disse teknikker, at din krop bliver afspændt, åbner sig op og skaber plads til, at livet på ny kan strømme igennem den. I denne process kan du opleve at blive følelsesladet, snurren i kroppen og sågar latter i takt med, at du kommer endnu mere i kontakt med din krop.

Til sidst i behandlingen vil du få et par minutter for dig selv alene i rummet, og slutteligt får du et glas vand og bliver sendt godt videre. 

De fleste som har fået en behandling oplever lethed,  glæde, stilhed i tankerne, en grounded fornemmelse og generelt følelsen af, at det som før ikke kunne lade sig gøre pludselig er muligt.  

Når du er klient hos mig, er du altid velkommen til at kontakte mig efter en behandling. Alt som deles under en behandling er naturligvis helt fortroligt.

Behandlinger

 

Ondt i livet

Jeg oplever, at der er rigtig mange der går rundt og holder ud. Nogle gange fordi man ønsker at passe bedre ind og please andre. Det kan være arbejdspladsen, relationer, familie og parforhold. 

Når dette sker negligerer vi ofte den lille indre stemme i os selv. Den stemme som drømmer, som længes og tør at være spontan og prøve nye ting af! Den stemme som helt naturligt siger fra eller med begejstring og barnlig lethed vælger til med et rungende “ja tak” med en følelse af lethed og glæde.

For nogle har stemmen fra en tidlig alder fået besked på, at den ikke var vigtig, at der ikke var plads til den. Eller måske er der med tiden opstået en overbevisning om, at du jo heller ikke helt kan stole på hvad den indre stemme alligevel!

Resultatet er ofte en adskillelse til dit hjerte og dit autentiske selv. Dette kan medføre, at du helt konkret vil føle dig fortabt, forvirret, lavt selvværd, maglende livsglæde, tankemylder og ikke mindst en voksende frustration over livet.

I et forløb hos mig vil vi arbejde på at genskabe forbindelsen til dit åndedræt og din krop. Sammen vil vi tage forsigtigt fat på det der ligger til grund for dine spændinger i kroppen.  

Book en tid eller kontakt mig for yderligere information

Cancer (forebyggende & post operation).

De fleste sygdomsforløb kan opdeles i livet før, under og efter. For cancer patienter er oplevelsen i hver fase forbundet med helt unikke og konkrete udfordringer i forhold til at forstå, tage hånd om, og efterfølgende fordøje og omstille sig til en ny virkelig.

Undervejs i denne proces vil kroppen gå fra chok til alarm og til sidst bearbejdning. Under hele forløbet vil kroppen forsøge at hjælpe dig med at bekæmpe sygdommen. Ja, og jeg ved at dette kan tænkes helt forkert når det nu engang er kroppen, der er blevet syg. Uafhængig af hvordan dit sygdomsforløb har været vil du stå med en overvældende oplevelse bagefter.  Din krop eller psyke skelner nemlig ikke i forhold til hvilken kræft form eller diagnose lægen gav dig.

 Efter et kræft forløb

Efter operation, kemo, radioaktiv iod m.m. kan lægen i bedste mening finde på at sige, “at det nu bare er at gå ud og leve livet”, som om man har haft en film på pause og efter det netop overståede forløb nu bliver bedt om, at se videre sådan uden videre. 

Ofte er det dog netop bagefter, at virkeligheden rigtig melder sig og kroppen endelig kan gå fra chok, kamp til bearbejdelse. Ved at arbejde med kroppen kan dit post cancer forløb reduceres betydeligt. Kroppens landskab reagerer ofte helt automatisk på de to første faser og den krop man står tilbage med efter kemo, radioaktiv jod, operationer m.m. er på mange måder en helt anderledes krop end den man havde inden man blev diagnosticeret som kræft patient.

Post Cancer Forløb

Et Post kræft forløb hos Lad Kroppen Tale tager udgangspunkt i dit ståsted her og nu og har fokus på at afvikle de chok som helt automatisk sætter sig i din krop efter lang tid med stress, operationer og medicinering. Et forløb består af samtale og kropsbehandlinger.

Et forløb hos mig kan gøres sideløbende med forløb hos Center for Kræft og Sundhed i København samt kræftens bekæmpelse psykologiske rådgivning.

Book en tid eller kontakt mig for yderligere information

Hovedpine, Muskel & Led smerter.

De fleste der kommer på min briks har prøvet en hel del inden. Kiropraktik, fysioterapeut, BodySDS m.m. Fælles for dem er også at det derfor ofte er noget de har gået med i lang tid og derfor har deres kropslåsninger udviklet sig til en gene i hverdagen.

Hovedpine, nakke, ryg, lænd, skulder og ikke mindst knæ er hyppige lidelser. Disse smerter er dog ofte symptomer på andre problematikker i kroppen.  Ofte er det sådan, at blokeringen i kroppen rammer det svageste punkt og netop dér vil der således opstå in overbelastning og måske  inflammation med smerter til følge.

 Det første jeg gør er, at sikre, at der er flow igennem dine led og dit åndedræt. Dernæst arbejder jeg din krop igennem for at finde ud af, hvilke kropslåsninger, der ligger til grund for din situation.

 En sund krop!

Ud over en krop på vej tilbage i balance vil et forløb hos Lad Kroppen Tale give dig en bedre forståelse af sammenhængene i din krop. Derudover vil du få en række øvelser med hjem som kan hjælpe dig med at opretholde en smidig krop i flow. 

Book en tid eller kontakt mig for yderligere information

Migræne.

Migræne opleves meget forskelligt og kan gå fra tung hovedpine med udpræget sensitivitet overfor lys og støj til direkte invaliderende migræne. Jeg oplever, at en behandling med en kropterapeutisk tilgang altid kan få migrænen (smerterne) til at forsvinde under en behandling. Men mht. den bagvedliggende årsag forholder det sig anderledes. Derfor vil migrænen ofte komme igen. Et migræneforløb hos Lad Kroppen Tale kan bestå af to delforløb – dels af muligheden for akuttider hos mig når migrænen rammer og dels et forløb, hvor vi går i dybden med spændinger omkring dit åndedræt samt din krops spændinger omkring ryg og brystkasse.

Book en tid eller kontakt mig for yderligere information

Sportsskader.

For at din krop kan præstere optimalt skal den grundlæggende vide hvornår den skal slappe af og hvornår den skal spænde op. Alt for mange kroppe bliver trænet ud af balance og pludselig oplever vi at den siger fra. 

Modsat fysioterapi og kiropraktorer arbejder jeg ud fra en holistisk tilgang til din krop. Hvad enten der er tale om ankel, skulder, ryg eller nakke skal du vide at disse spejler sig andre steder i din krop. Eksempelvis mener jeg ikke, at et dårligt knæ kun kan isoleres til knæet. Knæet er et såkaldt “slave led” mellem ankel og knæ. Afhængig af din krops konstitution og måden hvorpå du tager afsæt på, vil din kropslige spændinger forplante sig op igennem din krop. Fx er det ikke unormalt at spændte lår og hofte sætter sig i knæ og øvre ryg og bryst.  

En kronisk spændt krop vil ofte opleve nedsat åndedrat, stivhed i muskler og gener, led smerter. 

Genopret dit flow og arbejd med din kropslige IQ. Et forløb hos mig tager someregel 3-5 gange. De fleste oplever dog allerede resultater efter 1 gang. 

Book en tid eller kontakt mig for yderligere information

 

Stress.

Stop, træk vejret langsomt og føl dybden af dit åndedræt. Bed dine tanker om at give dig et øjebliks fred og lad oprøret inden i ligge. Kan du det af dig selv er din krop godt i gang med at komme sig. Kroppen som helhed og nervecenteret er de vigtigste parametre for en sund rejse tilbage til en stress fri tilværelse i balance med dine egne grænser.

Stress opstår sjældent pludseligt. Rigtig ofte oplever mine klienter, at de underliggende mønstre faktisk har ligget der i lang tid, at kroppen egentlig har forsøgt, at bede om en pause men, at der er en del af dig der har villet arbejde sig derud, heeelt derud.

Vid at din krop, dit åndedrag, tanker og følelser kan finde vej hjem således, at du igen kan stå med dig selv og tage livet ind.

Når stressen rammer for alvor kan du opleve koncentrationsbesvær, hjertebanken, svedeture, søvnproblemer, hovedpine, smerter i kroppen, selvbebrejdelse, indre kritik og meget mere. Dine stress symptomer er ikke unikke men din rejse derhen og hvorfor du er endt der er.

Et stress forløb hos lad Kroppen Tale har fokus dig og din rejse. Der er en mening med din stress og noget din krop har forsøgt at fortælle dig. Stress behandlingen vil bestå i samtale samt blide behandlinger.

Et stress forløb varer typisk 3 – 6 gange. 

Book en tid eller kontakt mig for yderligere information

Angst.

Angst er en naturlig og vigtig følelse at have, som kan beskytte os mod fare.

Men hvis angsten tager overhånd, og vi bliver unødigt bange og bekymrer os om ting, vi ikke behøver at bekymre os om eller ikke behøver at være bange for, kan angsten skabe problemer og begrænsninger for os i vores liv.

De generelle symptomer ved angst er mange af de samme som ved stress. Det skyldes, at det er samme mekanismer der går gang i nervesystemet og det hormonelle system. Man kan f.eks. opleve svimmelhed, kvalme, hjertebanken, brystsmerter, ryste, svede, spændinger og smerter i kroppen, tanker om at man er ved at blive sindssyg eller om, at man er ved at besvime eller dø.

Man kan være meget bekymret over, hvad andre tænker om en og derfor afholde sig fra at deltage i sociale arrangementer. Det kan let føre til, at man isolerer sig.

Et forløb eller en behandling vil tage udgangspunkt i dig og din situation. Ofte kan det være gamle problemstillinger som pludselig er blevet fremprovokeret. Ofte er vi ikke klar over hvad eller hvorfor vi har det sådan. Men kroppen  husker og nervesystemet, der er på overarbejde, kan bringes tilbage i balance.  

 Et forløb omkring Angst er meget individuelt. Er du helt ny vil jeg foreslå dig, at kontakte mig inden eller booke en prøvebehandling.  

Book en tid eller kontakt mig for yderligere information

Depression.

Depression viser sig ved, at man er vedvarende nedtrykt, har nedsat lyst og interesse, nedsat energi og er mere træt end normalt. Depression er en sygelig tilstand, som ikke skyldes dovenskab, personlig svaghed eller mangel på evne til at tage sig sammen. Ting, som tidligere ville gøre en i godt humør og glad, er nu ligegyldige og tomme. Man oplever ingen glæde – hverken sammen med kæreste eller ægtefælle, ved arbejde eller uddannelse eller i fritidsaktiviteter. 

Hos Lad Kroppen Tale vil en behandling bestå af samtale og kropsbehandling. Et forløb kan hjælpe med forøget energi, lethed i sindet, forbedret gennemstrømning og naturlighed i kroppen og deres tilgang til livet efter en behandling.

 Book en tid eller kontakt mig for yderligere information

www.sundhed.dk kan du læse nærmere om de grundlæggende tegn ved depression.

Udbrændthed / træthed.

Har du mistet retningen i dit liv. Løber hverdagen af med dig som et løbsk tog på skinner, eller føler du dig helt energiforladt. 

Hver dag arbejder jeg med klienter, der pludselig finder sig selv i en situation, hvor livet ikke længere er hvad de ønsker det skulle være. 

Spørgsmål som, lever du i overensstemmelse med dig selv? Hvad drømmer du egentlig om og hvad ville du ændre lige nu, hvis du kunne kan virke helt uoverskuelige. 

På mange måder er kroppen et simpelt batteri og i en forløb hos mig vil vi have fokus på dine kropslige blokeringer, dit nervesystem og dit ståsted i livet. 

Det kan virke stort men det er helt banalt. Kroppen og ikke kun hovedet, er den vigtigste del når livets kompas skal genfindes.  

Book en tid eller kontakt mig for yderligere information

Bestil en tid i dag, eller kontakt mig for mere info!

Kontakt migBestil tid